понеділок, 5 травня 2014 р.

Toonia Colorbook

Мабуть, кожен з нас пам'ятає, як, будуючи малим, намагався розмалювати нову книжку-розмальовку, - акуратно, щоб не вилізти олівцем на сусідню область. За цим заняттям можна було згаяти не одну годину вільного часу. Сучасні діти, окрім класичної розмальовки, мають також можливість порозфарбовувати і на маминому iPad'і.
Про одну з таких програм зараз і піде мова. Назва цієї чудової розмальовки Toonia Colorbook (http://tooniaapps.com/colorbook/).


Гра сама по собі є безкоштовною і пропонує в базовій версії 24 розмальовки. Якщо ж вам сподобалось, то наступні 24 потрібно вже докупити.



Після вибору малюнка ви побачите його у чорно-білих тонах. Збоку будуть доступні різнокольорові олівці і ґумка - ваші інструменти впродовж всієї гри.


Вже через декілька хвилин той самий малюнок може виглядати ось так:


Все залежить тільки від вашої уяви (швидше, уяви вашої дитини)...

Важко багато написати про розмальовку, адже її варто спробувати розфарбовувати самому. Але хочу підкреслити ще одну цікаву перевагу.

Розробники потурбувалися, щоб, замальовуючи якусь область певним кольором, ви не зачепили випадково сусідню площу. Таким чином кожен малюнок завжди виглядатиме акуратно розфарбованим.


Звичайно ж гра супроводжується приємною і ненав'язливою музикою, що робить її ще цікавішою :)


Наша оцінка гри: 10 з 10.


Немає коментарів:

Дописати коментар