вівторок, 14 червня 2016 р.

My PlayHome School - цікава інтерактивна гра про школу

My PlayHome School - корисне доповнення до серії додатків My PlayHome.
Це своєрідне втілення лялькового будиночка, про який мріє кожна дитина.
Дизайн програми зроблений так, що школа дійсно нагадує справжній будиночок, у якому є багато людей, дверей, кімнат, предметів, сходів, і навіть ліфт!
Орієнтуватися у грі дуже просто: потрібно просто йти за стрілками-вказівниками і відвідувати усі цікаві приміщення.

Завантажити програму можна у App Store

Дитина може вільно вибирати персонажів, з якими буде  мандрувати по школі і відвідувати класи математики, хімії,  історії, географії, а також  їдальню, рецепцію, туалети, шафки учнів, кабінет директора і концертний зал для глядачів.
Кожен із класів також має безліч цікавих інтерактивних елементів, які можна використовувати по черзі або ж комбінувати. Так, наприклад, можна взяти горнятко з полиці і налити у нього кави. У холодильнику стоїть молоко, яке можна долити у напій.
По зелених дошках, що висять у класах, можна писати крейдою і стирати написане губкою.
У коридорі стоять шафки, у які можна покласти багато всього цікавого.
Як і очікувалось, у їдальні можна вибирати і накладати у тарілки різні продукти для персонажів, котрі можуть їсти і пити за допомогою користувача.
Учні, вчителі і батьки можуть запросто взяти піднос і поставити на нього все, що забажають: фрукти, овочі, сосиски, омлет, набрати у склянку сік, а також дістати із холодильника прохолодні напої.
Головне, не забути взяти зі столу виделку і смачно нагодувати усіх. Брудний посуд можна поставити на спеціальні полиці, а качан від яблука або пакет з-під соку - викинути у смітник.
Один із найцікавіших  класів - хімічний кабінет.
Перед входом у нього можна перевдягнути персонажів у спеціальні халати.
Дуже цікаво змішувати барвисті хімічні речовини у пробірках для створення нових відтінків. Існує також можливість використовувати пальник, але для цього учням варто одягнути спеціальні окуляри. У кутку кімнати стоїть комп’ютер, на екрані якого зображені різні комбінації для змішування хімічних елементів.
Ще один не менш цікавий ігровий простір - це зал для глядачів. У ньому знаходиться дуже гарна сцена,  на якій можна змінювати декорації, засувати і розсувати штори, вмикати і вимикати сценічне освітлення.
У залі також стоїть піаніно, на якому може грати як учень, так і хтось з батьків чи вчителів. Не забудьте розсадити глядачів на стільцях і увімкнути освітлення сцени.
Безперечним плюсом додатка є те, що тут немає чітких правил і оцінок. Тут неможливо помилитися чи зробити щось неправильно.
Ця гра однозначно створена так, що у ній завжди можна знайти щось цікаве. А музичний супровід справді нагадує школу з усіма її різноманітними звуками.

Наша оцінка гри - 10 з 10.


Немає коментарів:

Дописати коментар